Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Versmondás, tojáskeresés, faültetés, szökevény bárányok és nyúlugratás

 

kiskpCsupa vidám program, igazi jó hírek! Bárcsak minden nap húsvét lenne! Ilyen eseményekről öröm beszámolni!

Délelőtt nagy kupac gyermek gyűlt össze, hogy részt vegyen az I.Szoboszlói Húsvéti Fesztivál locsolóvers mondó programján, Péter bohóctól lufit rendeljen és lelkesen tojást keressen a Szent István parkban.

 

A fesztivált két locsolás közt sokan útba ejtették, színes és színvonalas programjai miatt. Délelőtt elsősorban kisgyermekes családok vettek részt a játékos feladatok elvégzésében, délben pedig a nagyik érkeztek az unokákkal.

 DSC_0692

IMG_2907

Jó ebédhez szólt a nóta, a Bakator zenekar tolmácsolásában, majd nyúlugrató verseny kezdődött a profi vendéglátásáról híres Tuba Tanya tulajdonosa, Rápolti István jóvoltából. A versenyzőket a Hajdúszoboszlói Nyúltenyésztők Egyesülete állította aszfaltra.

IMG_3073 

IMG_3121

Bár az I. Hajdúszoboszlói Húsvéti Fesztiválon nem lehetett fogadásokat kötni, a verseny esélyes erre is! Az induló nyuszik között voltak kimondottan lusták és hiper aktívak. A kis Vörös például meg sem moccant, még kollegája és alomtársa pillanatok alatt körbe futotta a rögtönzött ringet! A gyermekek remélték, hogy a rendkívül sikeres nyúlugratás és tojásterelés után jönnek a barik is próbatételre, ők azonban ezt a feladatot éjszaka látták el fordított felállásban. A sátor mellől ugyanis leléptek és a polgárőrség emberei a Hotel Aurumnál kapták el a jóizlésű szökevény bégetőket. Az éjszaka és a délelőtt tehát állati jó buli volt, a folytatásról pedig hamarosan beszámolunk!

IMG_3164

IMG_3214

IMG_3243

IMG_3266

IMG_3296

Pár nap múlva FOTOGALÉRIA is készül.

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)